Интериорни врати

Oт Аркома Ви предлагаме богат продуктов асортимент от интериорни врати Portadoors. Съобразно Вашите предпочитания за дизайн, технически критерии и цена ще откриете най-подходящата за Вас интериорна врата със синтетично или естествено покритие.

Интериорните врати, които предлагаме, са създадени спрямо най-високите норми за качество в сферата на производството на врати. За тях е характерен дизайн, осигуряващ комфорт във Вашето жилище или офис сграда. Разнообразието от над 100 модела с различни покрития (лак на водна основа, акрилна боя, ламинат, CPL ламинат, PVC ламинат, естествен фурнир стандартен, естествен фурнир селектиран, киселинно-устойчива неръждаема стомана, HPl ламинат) ще Ви даде свободата да се спрете на желаната от Вас врата, независимо дали търсите модернистично излъчване, уютно усещане, опростена форма или ефектен облик.

Освен разнообразие от модели, при нас ще откриете и изобилие от цветове и декоративни елементи, които ще отговорят на индивидуалните Ви потребности и вкусове. Високото качество на материалите, модерният и привлекателен изглед на вратите, които предлагаме в Аркома, съобразен с последните тенденции в интериорния дизайн, са подходящи както за Вашето семейно жилище, така и за работни пространства и офиси.

При по-висок оборот, получавате възможност за отстъпка.

Интериорни врати със синтетично покритие

Характеристики на интериорните врати ще намерите при кликване на съответния модел.

Интериорни врати с естествено покритие

Изберете серия ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ, кликнете върху снимките и разгледайте моделите.

Интериорни врати Виладора:

Изберете серия ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ, кликнете върху снимките и разгледайте моделите.