Входни врати от Аркома за завършена визия

Публикувано от Аркома : на дата 22.04.2016
Входна врата за къща - серия Еко Полар Пасив

Еко Полар Пасив

Когато избирате входната врата на вашето жилище, трябва да следвате стила и визията на останалите врати и елементи във вашето жилище, за да създадете цялостна и хармонизирана визия на пространството, в която отделните елементи са свързани помежду си. В тази статия ще откриете няколко стилни и функционални идеи и съвети как да постигнете този ефект.

Сходни мотиви и цветове за фурнира
Фирма Аркома България предлага разнообразие от входни врати, които се различават по своите технически параметри, но се предлагат и интериорни модели с почти същите дизайни и цветове. Така че, независимо дали избирате блиндирани, пожароустойчиви, врати с акустична изолация или метални врати, нашите специалисти могат да ви предложат много възможности за използване на същите мотиви и цветове и за интериорните врати на вашето жилище. Ще получите възможност за избор от огромен цветови спектър и няколко вида синтетичен и естествен фурнир.

Издръжливи и красиви входни врати от фурнир Porta
Нашите специалисти лесно могат да синхронизират визията на вашата входна врата с тази на интериорните врати в жилището ви като изберем същия или много подобен фурнир със същия цвят. Ограничения има само за най-висококачествените фурнири, тъй като вътрешната част на вратите Porta може да се прилага за видове фурнир, които са с рейтинг от поне 4 звезди. Такива са всички естествени фурнири, PVC дървен фурнир на зърна, както и висококачествените CPL врати.

В допълнение към това, поради тяхната специфика и технология, крилата на вратите от естествен фурнир не са фрезовани, а плоски, но това не означава, че трябва да изглеждат семпло и обикновено, тъй като за тях можете да използвате всякакви видове декорация. Тези издръжливи синтетични фурнири скоро ще се предлагат в огромно разнобразие от нови модерни цветове (повече мостри можете да откриете в най-новия каталог на полските врати Portadoors, на които фирма Аркома България ЕООД е официален дистрибутор) – за дървените фурнири е цвят нуга в 4 нюанса, а за CPL вратите – избелен орех и орех Модена в 2 цвята.

Ако интериорните врати на вашия апартамент са в цвят орех, определено си заслужава да заложите на него и за входната врата. Разбира се, нашите специалисти могат да комбинират различни цветове, като например бук или избелен бук, но най-добрият вариант е да се придържате към един вид дърво. По същият начин стоят нещата, ако вашите врати са от синтетичен фурнир.

Същият цвят и вид на фурнира е най-добрият начин да съчетаете и хармонизирате визията на входната врата на апартамента с останалите във вашето жилище. Въпреки това не е единственият начин.  Чрез използване на декоративни елементи и мотиви, които са сходни на тези, които сте използвали за интериорните си врати. Нашите специалисти могат да приложат различни стилове и декорации към вратите, така че да се получи хармонизирана визия за вашето жилище, избирайки по-традиционен или по-модерен подход, но за това ще откриете повече информация в някоя от следващите статии.

0 comments

Comments are closed.