ЖИВЕЙ ЦВЕТНО ! Как да изберем цвета за нашите врати

Публикувано от Аркома : на дата 18.05.2016

Colors_1 Как да изберем цвета за нашите врати? Обмисляш какъв да бъде твоя избор при смяната на вратите вкъщи?  Първо трябва да избереш модел, а после и ….. цвят . Има измежду какво да избереш! В стандартната оферта на Порта има около 100 цвята в повече от 400 модела , допълнена с още хиляди модни цветове от палетата RAL i NCS за определени колекции врати в нестандартната оферта на завода.
Цветовете и багрите, с които се обграждаме оказват голямо въздействие върху нашето самочувствие и настроение. Релаксират , потискат или подбуждат към действие. Взимате решение да смените цвета на стените и/или да закупите нови врати – решение, свързано с това, което очаквате от Вашия цялостен интериор. Къщата е място за почивка, но и за работа. Планирайте го добре
!

Как да изберем подходящия цвят?
При взимането на решение какъв да бъде цвета на вратите Ви, трябва най-напред да си зададете въпроса: Дали в жилището ми ще пасват врати от светло или тъмно дърво, а може нещо по-цветно? Въпреки очакванията, това не е лесно решение, тъй-като всичко зависи от това в какви тонове е решено цялото жилище, какъв е неговия стил, както и от това каква светлина влиза в него или какво е осветлението. За да Ви улесним в избора си, бихме Ви дали няколко съвета как да подберете цвета на вратите според интериора.
Бялото – моден цвят и при вратите!

Бялото , както и различни оттенъци на бялото – слонова кост, беж, шагре и т.н  създават интериор с романтичен характер. В същото време, бялото в комбинация със сиво или черно, придава на интериора модернистичен характер. Белият цвят , също така , намалява интензивността на другите цветове в помещението, поради което спокойно можете да експериментирате с цветове и бяло дърво.

Colors_2 Интериорна врата модел Порта Гранде

Colors_3Интериорна врата модел Порта НоваColors_4Интериорна врата модел Порта Концепт

 Врати в светли тонове

Светлите врати дават усещането за простор и свобода.В помещения, където доминира интензивен цвят на стените или мебелите, един светъл тон успокоява контраста, успявайки, при това , да подчертае своя стил. Светлите врати идеално се вписват с пастелни цветове на обкръжението. Такава композиция в детската стая дава усещането за спокойствие и придава романтична нотка.

Colors_5Интериорни врати Минимакс – качество на икономична цена

Вратите в тъмни цветове – универсално решение за години напред!

Colors_6 Интериорни врати Порта Концепт – хит при продажбите

Тъмните врати – класика или авангард?
Тъмни врати , обикновено, използваме за класически интериор, но те могат да бъдат , също така , и значителен елемент при авангаден интериор.Това е идеално решение за хора, които ценят независимостта, подчертавайки по този начин своята индивидуалност. Тъмните цветове представляват идеален фон за постигане на контраст. Трябва, все пак, да се внимава с това, тъмните врати да не доминират цялото помещение.

Врати в цветовете на дъгата

Colors_7Вратите Porta са достъпни в повече от 100 различни цветове в стандартната оферта на завода, но те могат да бъдат допълнени с още хиляди избрани цветове от палитрата RAL и NCS , които са достъпни в определени колекции като нестандартно изпълнение, благодарение на което можете да изберете и свой смел избор на цвят!
Примерни цветове от палитрата RAL

Colors_9

Ще изпълним всяко Ваше очакване, независимо от предпочитания Ви стил – минималистичен, ретро, класически  , скандинавски , английски или френски !

0 comments

Comments are closed.