Защита на личните данни

Здравейте,

От 25 май 2018 г. за всички граждани на Европейския съюз влиза в сила новият регламент за защита на личните данни GDPR (General Data Protection Regulation). Като отговорна компания, ние в АРКОМА ЕООД винаги сме следвали всички законови изисквания и регламенти и предприехме необходимите мерки, за да отговаряме напълно на новия европейски регламент.

На нашия сайт ще откриете Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни (GDPR). В нея сме описали подробно какви видове лични данни пазим, с каква цел, по какъв начин ги обработваме, както и пълна информация за Вашите права при събирането, съхранението и обработката на личните Ви данни. Пълният текст можете да намерите на тази страница

Актуалните условия влизат в сила от 25 май 2018 г. за всички клиенти на АРКОМА ЕООД.
В случай на несъгласие с някои от извършените допълнения и изменения, е необходимо да ни изпратите писмен отказ в отговор на имейл посочен в пълния текст на задължителната информация.

Сигурността и защитата на всички данни, които Вие, нашите клиенти, съхранявате на нашата инфраструктура, винаги са били основен приоритет за нас.

Поздрави,
Екипът на АРКОМА ЕООД