Как да изберем входна врата

Публикувано от Аркома : на дата 14.01.2016

Входната врата играе ключова роля за първото впечатление, което създава вашият дом. Това е преходният елемент от екстериора и фасадата, който демонстрира вашия стил и говори много на вашите гости за това какво могат да очакват от интериора на жилището ви.

Освен всичко останало, входната врата оказва влияние и върху стойността на вашия дом. Така стилната и съвременна вМетални входни вратиходна врата не само придава естетика на имота, но е и отлична инвестиция от функционална и практична гледна точка. Енерго-ефективните модели, както и тези с повишена акустична изолация могат да намалят разходите ви за отопление с близо 10% и да подобрят цената и комфорта на вашия дом.

Как обаче можете да прецените коя е най-подходящата за жилището ви входна врата?
Входната врата, като всеки друг елемент от екстериора, трябва да бъде изградена от достатъчно здрав и устойчив материал. Съществена роля в избора играят и естетическите характеристики и това как се вписва дизайнът й в цялостния облик на дома.

Тък като функционалността е основното търсено качество, най-добрият начин да стесните кръга от входни врати, е да ги разглеждате най-вече по отношение на материала.

Ние от Аркома можем да ви предложим разнообразни опции за материал, в зависимост от степента на защита и вида на жилището. Входните врати за къщи от серията Рома Премиум са метални, от щампована ламарина, докато новите ни модели входни врати от серията Еко Норд са с рамка от масивна дървесина, покрити с естествен фурнир. Ако вашето жилище е апартамент, ние можем да ви предложим голямо разнообразие от входни врати. От метални врати, изработени от поцинкована стомана от серия ОПТИМАЛ до изработените от лепено иглолистно дърво и подсилени с пластове алуминий и плоскости HDF входни врати от серия АГАТ.

Изборът на подходящ цвят и дизайн е следващата стъпка. След като сте преценили какъв ще бъде най-подходящият материал за вашата входна врата, вече можете да мислите за цвят, стил и общия й външен вид. Имайте предвид, че това ще е първото нещо от жилището, което вашите гости ще виждат. Постарайте се да останете в рамките и цялостния дизайн на интериора, но и не се страхувайте да създадете атрактивен акцент. Помислете каква атмосфера искате да излъчва жилището ви и се уверете, че цветът и стилът на вашата входна врата създава именно търсеното усещане.

0 comments

Comments are closed.