Интериорни врати с естествено покритие

Публикувано от Аркома : на дата 02.10.2014

Интериорните врати с естествен фурнир са предназначени за онази група претенциозни клиенти, за които естествената красота е от основна естетическа стойност.

Индивидуалният характер е много търсено качество на тези серии продукти, защото в края на краищата, защо ще искаме да живеем в домове, които са навсякъде идентични и повторени в милиони единици? Точно както всяко човешко същество е различено от останалите, така и всяко дърво е уникално. Природата не е имала намерение да създава идентични живи форми и  разнообразието в дърво е свидетелство за това.

Ние казваме, че дървеният материал е все още “жив” и “диша” и се приспособява към своето обкръжение. Имайки предвид тази информация при оценката качеството на вратите, които искате да закупите, то е важно да се отчете съвършенството в качеството на структурата, цвят, повърхност, природна красота и уникални модели от дърво.

Интериорни врати Порта Класик са фурнировани с естествен фурнир. Богатите цветове и интересен дизайн правят възможно да отговарят на нуждите на клиентите. Бихме искали да привлечем вниманието ви към факта, че различните оцветявания на фурнира и различията в дървото са присъщи на тази група продукти, за да се открои техният естествен произход и чарът на истинското дърво.

Интериорни врати Малага включват класически модели, които идеално пасват на апартаменти, къщи и вили с традиционен интериорен декор. Опростният дизайн и естественият фурнир на вратата се вписват отлично в закрити пространства, които са лишени от декорация.

При тази колекция врати простотата се съчетава с елегантността на класическия дизайн. Разликите в цветовете на фурнира на крилата на вратата и между крилата и рамките, както и разликите в дървото са присъщи за тази група продукти, за да докажат своя естествен произход и чара на истинското дърво.

Интериорни врати Толедо и Севиля и интериорни врати Мадрид и Кордоба са модели от естествен фурнир изработени по уникална технология. Те се представят перфектно в закрити помещения, където натуралният вид се комбинира с елегантността на класическия дизайн. Бихме искали да насочим вниманието ви към факта, че няколко обезцветявания на фурнира и различия в дървото са присъщи на тази група продукти, за да се открои естествен произход и чара на истинското дърво.

Новата природна гама разполага с модерен и оригинален дизайн, съчетан с естествени фурнири, които гарантират здравината на дървото и цветното репродуциране през цялата повърхност.

Интериорни врати Натура Лайн се характеризират с дизайн, който е свързан с много популярната колекция Порта Лайн. Алуминиевите гравюри, в съчетание с естествен фурнир създават интересна комбинация, съответстваща на съвременните тенденции в декорацията на интериора.

Интериорните врати Натура Спейс отговарят на необходимостта за проектиране на модерен интериор, където значителна роля се играе от светлината и пространството.

Препоръчваме тези модели на клиенти, които желаят да направят своите домове да се открояват с изключително атрактивен и съвременен стил на вътрешното обзавеждане.

Интериорните врати Натура Тренд са ефективна комбинация от матово стъкло и панели, покрити с естествен фурнир. Това е интересно предложение за тези, които ценят съвременни решения за определяне характера на интериора, в който живеят и работят.

Интериорните врати Натура Концепт е колекция врати, насочена към клиенти, за които вратите, освен функциите, свързани с тях, също представляват важен декоративен елемент. Тук е идеалният случай, където естетиката играе водеща роля, изгражда се подходяща атмосфера и изключителен климат, който често определя нашето благосъстояние.

0 comments

Comments are closed.