Интериорни врати със синтетично покритие

Публикувано от Аркома : на дата 02.10.2014

Основната гама продукти, които предлагаме са вътрешни интериорни врати, предназначени за използване в помещения: в апартаменти и офиси. Следва да отбележим, че това са вътрешни врати, които не могат да бъдат инсталирани в апартамент като входни врати или на места, където температурата и влажността са неблагоприятни. Широката гама позволява на всеки клиент да намери своя модел по отношение на дизайн и цена.

Ние предлагаме интериорни врати със синтетично покритие, завършени с лак, с широка цветна палитра от ламинати, като високото  качество е обща черта на всички модели. Клиентите могат да бъдат сигурни, че ще закупят най-високо качество на продукта, независимо от цената.

Минимакс интериорни врати представляват привлекателна гама за клиентите, които не приемат компромис между по-ниската цена и намаляване качеството на продукта. Ние гарантираме високо качество на вратите, обгърнати от портадекор фурнир, който се характеризира с много по-високи функционални качества от най-често използваните лакирани HDF.

Само при нас може да намерите популярните бели врати, за които ние използваме двойно боядисани панели евкалиптово дърво – най-доброто за тази цел.

Класически дизайн, елегантност и висок стандарт на финала са типични характеристики на интериорни врати Лондон и Виена. Високата трайност и рафинираната технология на продукта ги правят надеждни и популярни.

Основните качества на интериорните врати Порта Декор включват надежност, дълъг живот, атрактивна цена, високо качество на фурнира с подобрена устойчивост на износване и устойчивост на влага. Широката гама от нови и атрактивни цветни фасети прави по-атрактивна колекцията. Порта Декор врати перфектно пасват както на жилищни, така и на офис пространства.

Простата форма и острите контури на предлаганите интериорни врати Порта Туист са смекчени от арки и криви, които могат да да се адаптират към характера на всяко жизнено пространство. Това е серия от продукти, адресирана до клиентите, които желаят да подчертаят, че вратата е отличителна черта и преобладаващ елемент на интериора, както и украса.

Интериорни врати Порта Гранддеко са с класически дизайн и гаранция за елегантен интериор. Простата форма е синоним на добър вкус. Моделите са насочени към клиенти, които ценят традицията и които се чувстват отлично в класически интериор.

Отличителни черти на този диапазон са многото декоративни качества при запазване на индивидуалния подход към интериора. Дизайн, който отговаря на високите изисквания на клиентите, позволява създаването на интересен ефект.

Остъклените модели врати са предназначени за хора, които ценят свободата на пространството, за които естествената светлина играе важна роля в планирането на интериора. Интериорните врати Порта Фокус са насочени към тези, които желаят да направят своите домове да изпъкват чрез модерен и изключително атрактивен стил на интериорния дизайн.

Интериорните врати Порта Фит обхващат широка гама от продукти, съобразени с индивидуалните изисквания на всеки клиент. Колекцията е изготвена в 32 цвята и в четири различни версии на фурнира Портадекор. Използваният CPL HQ ламинат е материал, характеризиращ се с дълъг живот на продукта, използван преди всичко в апартаменти с по-висок стандарт и там, където вратите са изложени на интензивна употреба като хотели, офис сгради и други обществени места за комунални услуги.

Висококачествени материали, атрактивен и популярен дизайн, както и различни видове остъкления са основните предимства на серията интериорни врати Порта НОВА. Тази колекция е комбинация от издръжливостта и чара на италианското орехово дърво. Моделите, включени в този диапазон, се използват както в жилищни, така и в офис.

Характерен за интериорните врати Порта Лайн е уникалният характер на вратите с гравюри върху повърхността. Моделите от тази колекция са достъпни в широка гама от цветове с изключително издръжливо покритие от HQ CPL и Портадекор, което прави продукта подходящ за използване не само в жилищни приложения, но също така и в офиси и хотели.

Порта Концепт е интериорна врата, която е в крак с най-новите тенденции в интериорния дизайн. Популярните модели са базирани на трайна структура, състояща се от хоризонтални и вертикални греди, изработени от най-висококачествени дървени материали.

Това е предложение за тези клиенти, които очакват врати, в които да преобладават дървени елементи в крилото и в структурата на вратата. Колекцията се предлага в богата цветова гама, която помага на вратата да съответства на индивидуалния интериорен дизайн.

Порта Идея е поредица от вътрешни врати, които съчетават всички характеристики на един добър продукт, а именно ефектен дизайн, атрактивни цветове, здрава структура и не на последно място – достъпни цени! Новост в тази серия е използването на зашеметяващ фурнир Portacortex, която наподобява дървесна кора и се предлага в четири различни модни цвята и Супер Мат фурнир.

0 comments

Comments are closed.