Водоустойчиви врати

Помещенията с висока влажност на въздуха и тези, които са в непосредствен контакт с вода, е най-добре да бъдат оборудвани със специални водоустойчиви врати, тъй като обикновените биха се повредили изключително бързо. Аркома Ви предлагаме две серии водоустойчиви врати – Аква и Ендуро.

Вратите Аква са с покритие HPL и притежават най-висока устойчивост на механични повреди. Водоустойчивото покритие HPL (High Pressure Laminate) е съставено от пластове, съединени под високо налягане, което ги прави непромокаеми. Това, че са разработени специално за помещения в близост до вода, като автомивки, басейни, бани и пр., ги прави подходящи за дълготрайно използване в тези специфични условия.

Вратите Ендуро се характеризират с механическа издръжливост и грабват окото със своя съвременен дизайн. Благодарение на профилираните листове от неръждаема стомана и изключително устойчивата облицовка HPL, те са подходящи за обекти като летища, хотели, търговски центрове и болници, изложени на постоянно натоварено движение.