“Ламинат”

Публикувано от Аркома : на дата 02.10.2014

"Ламинат"Интериорни врати “Ламинат” са на много високо ниво на довършителни работи. Производството на интериорни врати “Ламинат” се прави с почти пълна автоматизация, с много високо ниво на прецизност. Вратите са изработени от висококачествени материали и имат по-висока устойчивост на надраскване, ерозия и вода.

Интериорни врати “Ламинат” с рамка на вратата и направени от нарязан дървен материал (с контролирани нива на влажност), имат дървена рамка върху долната част, за да даде възможност за съкращаване на интериорната врата без да се наруши основното шаси на вратата.

Интериорни врати “Ламинат” се попълват с пчелна пита, която има за цел да запълни пространството в центъра на вратата и да я направи лека и издръжлива.

Интериорни врати “Ламинат” могат да бъдат запълнени и с плътно ПДЧ, чиято основна цел е да даде възможност за подобряване на акустичната и топлинната изолация. Този пълтеж не губи формата на интериорни врати “Ламинат” дори при високи температури и е известно, че възпрепятства огъня.

Плътното ПДЧ запълва пространството в центъра на интериорни врати “Ламинат”, което го прави издръжливо на температурни промени. Подходящо е за райони с температурни промени, тъй като прави живота на интериорни врати “Ламинат” по-дълъг, но пък прави вратата значително по-тежка и дава чувство за масивна врата.

Екипа на Аркома България

0 comments

Comments are closed.