Входни врати за къщи

Външните входни врати са подходящи за поставяне извън сградата, защото са устойчиви на атмосферните влияния. Правилната инсталация на въшните врати за къщи гарантира тяхното дълготрайно използване и предотратява възникването на проблеми и повреди по вратите.

При покупка нашите клиенти получават инструкции за поставянето и монтирането на вратата, която са закупили. Доверете се на нашите професионалисти, за да избегнете риска от неправилен монтаж, който може да доведе до заливане на вратата от дъжд или прекомерното й излагане на слънчеви лъчи.

Oт Аркома предлагаме няколко серии входни врати за къщи – дървени входни врати Еко Полар и Еко Полар Пасив, както и метални входни врати Стийл Сейф, Стийл Енерджи Протект и Стийл Арктик Пасив.

Моделите Стийл Сейф, Стийл Енерджи Протект и Стийл Арктик Пасив са нов продукт, който предлагаме, и техните крила са изработени от рамка, обшита с поцинкована стоманена ламарина. Пълнежът на крилото представлява термоизолационен материал, който предпазва от проникване на студа, а метално-дървената каса елиминира появата на термични мостове.

Другите ни нови модели екстериорни врати от серия Еко Полар се отличават с конструкция тип сандвич – панел, състоящ се от рамка, изработена от слепена дъбова дървесина и термоизолационен пълнеж, чиято повърхност е покрита с естествен фурнир.

Серии външни входни врати за къщи: