За нас

zanas

АРКОМА е дистрибутор на фирма PORTADOORS Полша – един от най-големите производители на врати в Европа. Аркома работи директно със завода. Всички врати, които предлагаме се внасят от Полша.

НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ ЗА ДОКАЗАНО КАЧЕСТВО!!!

 

Тук можете да видите портфолиото на фирмата, която представляваме.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Нашите предимства:

  1. Изключително широка продуктова гама и производство при най-съвременни технологии и техника:

– над 100 модела врати в следните категории: интериорни врати, входни врати за апартамент, входни врати за къща, плъзгащи се врати, врати с акустична изолация, пожароустойчиви врати, метални врати, технически врати, водоустойчиви врати

– 8 вида покрития: лак, боя, ламинат, ламинат CPL HQ /continuous pressure laminate high quality/, PVC , HPL, естествен фурнир.

– широка гама на изпълнения.

  1. Европейски сертификати за качество.
  2. Широка ценова гама – от най-нисък клас, през среден до най-висок ценови клас.
  3. Гъвкаво ценообразуване – според стойността на поръчката.
  4. Гаранционно обслужване – в рамките на гаранционния срок от 24 месеца, фирмата поема отстраняването на каквито и да било проблеми, възникнали вследствие производствени дефекти или неправилен монтаж, при спазени гаранционните условия, описани в гаранционните карти.
  5. След гаранционно обслужване – при каквито и да било проблеми, възникнали по време на експлоатацията на предлаганите от нас продукти, можете да разчитате на компетентен съвет или поддръжка от наша страна срещу разумно заплащане.
  6. Индивидуален подход към клиента, както и компетентни консултации.
  7. Максимално улеснена процедура за поръчка и монтаж – безплатно взимане на размери в удобно за клиента време, сключване на договор, доставка и монтаж в удобно за клиента време.
  8. Удобен начин на разплащане – възможност за плащане по банков път.

С удоволствие можем да кажем, че при нас рекламациите, свързани с качеството на продуктите ни, са по-малко от 1 на 5 000 продадени врати. Това прави работата ни приятна и спокойна, а клиентите удовлетворени.

Интериорни врати, входни врати, външни врати, врати за къщи, вътрешни врати, плъзгащи врати, блиндирани врати, врати с акустична изолация, метални врати, технически врати – продуктовата гама на Аркома включва над 100 вида врати в повече от 40 цвята, във всички размери и стандарти.

Интериорните врати предлагани от нас са идеални за домове, хотели, офиси, супермаркети, летища, заведения, банки и други обществени места.

Вратите, предлагани от Аркома са едно перфектно съчетание от изолация и сигурност, качество и модерен дизайн.

Повече информация може да получите в офиса ни в София или да се свържете с нас по удобен за Вас начин.

Интернет страницата има информационен характер и не представлява оферта по смисъла на  гражданското право. Фирма Аркома  си запазва правото на промени в асортимента и цените. Реалните цветове могат да се различават от показаните на снимките.  За грешки в описанието на артикулите и в цените, фирма Аркома не носи отговорност. За пълна и точна информация се обръщайте на посочените телефони или в нашия шоу рум.