Плъзгащи се и сгъваеми врати

Плъзгащи се и сгъваеми врати са подходящи за помещения с ограничено пространство, както и за вградени гардероби. Системата за сгъване улеснява процеса на отваряне при малки площи. На места, където отварянето на една врата по целия и радиус не е възможно, поради тясното пространство или поради архитектурната концепция – всички варианти на системи за плъзгане или за сгъване са перфектното решение на проблема. Сгъваемите крила са идеални за ограничените пространства. Сгъваемата система позволява ограничаването до минимум на необходимото пространство за функциониране на вратите. Сгъваемите врати могат да бъдат използвани както при различните видове гардероби, така и при всички ситуации в които се появяват проблеми поради ограниченото пространство.

Решенията, които предлагаме от Аркома, са сгъваеми врати Алфа и серия сгъваеми врати Бета, включващи крило, каса и механизъм за плъзгане. Вратите от Бета серията представляват традиционни безфалцови симетрични двуелементни врати без брави.

Третият вариант, който ви предлагаме, това са двукрилни плъзгащи  врати Омега – удобно решение при направата на вградени гардероби и дрешници, ниши и килери. Клиентите могат да изберат от различни покрития и цветове за тези врати, което им дава възможност да намерят правилното допълнение за своя домашен интериор.

Системи за плъзгащи врати:

Настенни плъзгащи се врати

Нестенна система за плъзгащи се врати модел Порта

Плъзгащи и сгъваеми врати: